De theaterzaal huren

Het is mogelijk om onze theaterzaal te huren. De zaal is perfect voor bijvoorbeeld informatiebijeenkomsten of theatervoorstellingen.

Bijzonder trots zijn wij op onze theaterzaal waar niet alleen onze theatermakers hun werkzaamheden verrichten en optreden, maar deze is voor een groot aantal doeleinden zeer geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatiebijeenkomsten, trainingen, lezingen, theatervoorstellingen of concerten. De theaterzaal is uitgerust met professionele audio en verlichting, een podium, een projectiescherm en uiteraard een beamer.

Neem contact met ons op

De zaal is te huur voor € 350,00 (excl. BTW) voor het eerste dagdeel. Mocht u de ochtend en de middag de zaal willen huren dan bieden wij de middag aan voor slechts € 300,00 (excl. BTW). Heeft u interesse om in de avonduren gebruik te maken van de zaal dan hanteren wij daarvoor een tarief van € 375,00 (excl. BTW). Tevens hanteren wij een sociaal tarief, neem hiervoor contact met ons op.

Aantal personen

Maximaal 150 personen in de zaal
(12 x 13 meter)

Afmeting podium

5 x 10 x 0,6 meter

Zaal accessoires

De zaal heeft een beamer + scherm

Verlichting

Algemene verlichting + theaterspots

Geluid

Professionele geluidsinstallatie

Materiaal

Geluidsabsorberend + geluiddempend

De zaal kan heel divers worden ingedeeld en daarom kijken wij samen met u naar de beste opzet passende bij uw evenement of bijeenkomst. Bestaan er nog vragen betreffende de zaal dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om eens een kijkje te komen nemen. Een van onze medewerkers zal met u de verdere mogelijkheden bespreken.

Voor uw reservering of eventuele vragen..

..kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dat kan via ons telefoonnummer of via ons e-mailadres adres.

 • Is er internet aanwezig?

  Ja, door het gehele pand is er wi-fi aanwezig. Ook kan er indien gewenst een bekabelde verbinding aangeboden worden.

 • Mogelijkheid om te printen?

  Ja, via de wi-fi verbinding kunt u onze printer aan uw computer toevoegen. Op deze manier kunt u printen via het netwerk.

 • Koffie en thee?

  Wij bieden diverse opties wat betreft ons aanbod van koffie en thee. U kunt gebruik maken van een arrangement of per kopje bestellen. Dit wordt dan bij uw factuur van de ruimte verrekend.

 • Een lunch?

  Wij beschikken over een geweldige lunchcafé waar u van harte welkom bent.