De serre huren

Het is mogelijk om onze serre te huren. De serre is perfect voor bijvoorbeeld informatiebijeenkomsten, presentaties of een gezellige borrel.

Onze mooi ingerichte en lichte serre is voor een groot aantal doeleinden zeer geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan informatiebijeenkomsten, trainingen, lezingen, presentaties, etc. Ook is de serre te huren in combinatie met onze theaterzaal, daarvoor gebuikt u de serre van een borrel achteraf. In deze serre is een bar aanwezig.

Neem contact met ons op

De Serre is te huur voor € 300,00 (excl. BTW) voor het eerste dagdeel. Mocht u de ochtend en de middag de serre willen huren dan bieden wij de middag aan voor slechts € 200,00 (excl. BTW) extra. Heeft u interesse om in de avonduren gebruik te maken van de serre dan hanteren wij daarvoor een tarief van € 325,00 (excl. BTW). Tevens hanteren wij een sociaal tarief, neem hiervoor contact met ons op.

Aantal personen

Maximaal 75 personen in de zaal

Optionele podiumdelen

1,5 x 1,5 x 0,25 meter

Accessoires

De serre heeft een bar en mogelijkheid tot het plaatsen van een tv scherm of beamer.

Verlichting

Algemene verlichting

Geluid

In de serre is een mobiele geluidsinstallatie te plaatsen.

Materiaal

Glas, zonwering, airco, vloerverwarming

De serre kan heel divers worden ingedeeld en daarom kijken wij samen met u naar de beste opzet passende bij uw evenement of bijeenkomst. Bestaan er nog vragen betreffende de serre dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om eens een kijkje te komen nemen. Een van onze medewerkers zal met u de verdere mogelijkheden bespreken.

Voor uw reservering of eventuele vragen..

..kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dat kan via ons telefoonnummer of via ons e-mailadres adres.

 • Is er internet aanwezig?

  Ja, door het gehele pand is er wi-fi aanwezig. Ook kan er indien gewenst een bekabelde verbinding aangeboden worden.

 • Mogelijkheid om te printen?

  Ja, via de wi-fi verbinding kunt u onze printer aan uw computer toevoegen. Op deze manier kunt u printen via het netwerk.

 • Koffie en thee?

  Wij bieden diverse opties wat betreft ons aanbod van koffie en thee. U kunt gebruik maken van een arrangement of per kopje bestellen. Dit wordt dan bij uw factuur van de ruimte verrekend.

 • Een lunch?

  Wij beschikken over een geweldige lunchcafé waar u van harte welkom bent.