Welkom bij de club van 100

Stichting Theaterwerkplaats Novalis kan mede dankzij uw donatie theatervoorstellingen blijven maken met mensen met een verstandelijke beperking.

Ons voordeel, uw voordeel

Naast dat u bijdraagt aan het werk van onze theatermakers zit er ook een belastingvoordeel aan het schenken van 100 euro per jaar.  Doordat wij een ANBI status hebben zijn de bedragen aftrekbaar.  Geeft u ons hierbij toestemming het bedrag jaarlijks af te schrijven, dan wordt deze bijdrage gezien als periodieke gift. Een periodieke gift is volledig fiscaal aftrekbaar, zonder drempel. Hierdoor kost een gift van € 100,- per jaar een donateur door de belastingaftrek maar € 63,- per jaar. Voorwaarde hiervoor is wel dat de gift minimaal 5 jaar loopt en een vast bedrag kent. Wilt u hiervan gebruik maken, dan krijgt u van ons een Overeenkomst Periodieke gift toegestuurd. Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van de belastingdienst.

Wij bieden 2 betaalmogelijkheden.
Directe overmaking met Ideal of Automatische Incasso. Maar hieronder uw keuze.
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een veelvoud van € 100,-, het bedrag bij Ideal is aanpasbaar en bij de automatische incasso kunt u dit aangeven.

 

Wij danken u hartelijk voor uw donatie.